The journey

Met YUGO ga je op reis, op avontuur. Een sprong in het diepe op een pad dat misschien confronterend kan zijn. Een pad dat je zal aanspreken op je moed en dapperheid. Eigenschappen die je mag gaan ontdekken in jezelf. Je gaat momenten vinden van ultieme joy en inzicht, maar ook momenten van tegenslag en complete weerstand. Momenten waar je tegen je grenzen aan loopt. Situaties waarin je compleet op je bek gaat, maar de kracht gaat leren vinden om weer op te staan. Keer op keer.

In de ervaringsgerichte sessies ga je met meditatie en bewegingsoefeningen aan de slag, deel je met de groep ervaringen en ga je figuurlijk naar binnen en letterlijk naar buiten. Thuis oefen je dagelijks met meditaties en bewegingsoefeningen, vragen we je om de natuur op te zoeken en ga je op onderzoek naar wat jij nodig hebt op elk willekeurig moment. The way out is the way in.

Bij YUGO leer je vanuit je hart te leven. Alive and kicking! Maar ook hoe je kunt omgaan met tegenslagen. Hoe je stevig kunt zijn als een berg als het even niet gaat. Hoe je effortless mee kunt bewegen op de rivier van je dagelijkse activiteiten en beslommeringen, maar ook hoe je tegen de stroom in kunt gaan. Om zo je eigen pad te zien en te kiezen! Te ontdekken wat je echt nodig hebt op dat pad. Je in contact brengen met je intuïtie. Je leren om weer te gaan voelen. Uit je hoofd te gaan en in je lijf te komen. Te groeien en te bloeien. Stevig in je schoenen te staan. Als een krijger stil te zitten in een maatschappij die zo ontzettend druk beweegt.