One Day Mindfulness Journey

Tijdens de One day Mindfulness Journey helpen we je in 1 dag scherp te krijgen wat jouw doelen zijn voor 2023. Je gaat met behulp van mindfulness oefeningen ontdekken wat je nodig hebt om je voornemens te realiseren en we laten je bewust worden van je persoonlijke obstakels. Zodat je met energie en vertrouwen 2023 in surft!

Wat gaan we doen?

Onze ervaren mindfulness trainers Roxanna van Erp en Dave Hoppema begeleiden jullie door deze dag. We beginnen de dag met yoga en een bodyscan om alle ruis die er is weg te halen. Dat je echt weer even tot je kern komt zonder de afleidingen van het dagelijkse leven. In deze stille modus gaan we aan de slag met jouw diepste wens voor 2023, wat je nodig hebt (en wie!) en bovenal: wat zijn jouw hindernissen?
Maar je bent bij YUGO Vitality School dus we gaan na de lunch actief naar buiten om samen real-life jouw hindernissen te ontmoeten! Kan je op verschillende manieren met obstakels omgaan? Nou en of! Aan het einde van de dag neem je jouw uitgewerkte voornemen mee om aan de muur te hangen, om de rest van 2023 terug te kunnen denken aan deze dag.

Wat krijg je?

  • Een geheel begeleide dag met 2 ervaren mindfulness trainers.
  • Een home-made vegetarische lunch van onze huiscateraar Rachida’s Kitchen.
  • Een mini-journal om je doelen, succesfactoren en hindernissen mee in kaart te brengen.
  • Een fotolijstje om je uitgewerkte doelen aan de muur te hangen, zodat je de rest van 2023 herinnerd wordt aan je missie.

Wat kost het?

De snelle beslissers betalen €99 voor 31 december. Mensen die meer beslistijd nodig hebben, betalen €119 na 1 januari.